A B R I O N
Mediation
Assessment
Outplacement
Psychologisch adviesbureau
Mediation
Assessment
Outplacement
Route naar Abrion vanuit Eindhoven Maastricht Nijmegen Roermond Venlo
overzicht van assessment, mediation, outplacement en andere producten
informatie over kwalificaties, competenties en kwaliteit etc
Homesite Abrion psychologische testen
Home
Informatie
Producten
Contact
Links
Routebeschrijving
Wie zijn wij ?

Abrion is een innovatief modern psychologisch adviesbureau, gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde zaken. Hierbij valt o.a. te denken aan assessments, meten en volgen van competenties, advies omtrent loopbaanontwikkeling of verandering van functie, begeleiding bij arbeidsconflicten, veiligheidskeuringen zowel psychologisch als medisch.

Abrion wordt bestuurd door een bedrijfspsycholoog. De psychologen of artsen die de advisering bij Abrion verzorgen, zijn universitair geschoold en lid van de beroepsvereniging NIP (voor psychologen) of BIG-geregistreerd (voor artsen).

Op internet zijn veel gratis testjes beschikbaar, maar deze zijn vaak niet betrouwbaar. Voor de psychologische onderzoeken bij Abrion zijn wij in het bezit van een van de modernste, valide en betrouwbare testsystemen. De psycholoog kan op grond van deze resultaten een wetenschappelijk onderbouwd advies geven.

Kortom Abrion biedt een scala aan mogelijkheden, heeft hierbij een
no-nonsens mentaliteit en werkt vanuit een oplossingsgerichte hoek.

Onze opstelling is flexibel, Abrion probeert zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook afspraken 's avonds of in het weekend zijn mogelijk. Maar natuurlijk blijft het daar niet bij en als u speciale wensen heeft, willen we daar bij Abrion graag over meedenken.